empata.hu

Elérhetőségek

+36-30/506-5371
empata@gmail.com

Bejelentkezés

Az Ember egységben létezik. A Test, Lélek, Szellem szétválaszthatatlanok! Ha érintem a tested, egyúttal a lelkedet és a szellemedet is érintem. A test, sejtszinten tárol mindent, ami veled történt. Emlékezik.

A masszázs egy közös meditáció, mely messzebbre mutat, mint a tested állapota. Szeretetteljes figyelem, amiben feloldódhatsz, ellazulhatsz. Nem csak a szádon keresztül mesélsz. A fájdalom, a beszűkült mozgás, a testtartás, mind információ arról, ahogy vagy.

Szeretettel várlak, mint gyógy-masszőr, és mint lelki segítő!

Közös felfedezésre hívlak. Fedezzük fel együtt, miről mesél a tested, a fájdalmad! Oldjuk fel a mozgásodban és a lelkedben lévő blokkokat, akadályokat. Eszközeim az érintésen és a kimozgatáson túl; a hangok, a dobom, Koshik, és a tudatos figyelem.

Bejelentkezés és érdeklődés: 30/506-5371

Helyszín: Budapest-Újpest, Török Ignác u.22.


Egy visszajelzés

"Kedves Attila!

Ennyi idő után bevallhatom Neked, hogy aggódtam egy kicsit, amikor először voltam Nálad. Igen, akkor fájt a derekam és hiába egy ismerős ajánlása, nem voltam nyugodt. Amikor telefonon megbeszéltük a problémámat és a kezelés időpontját, éreztem, hogy nem egy hobby masszőrrel beszéltem, aztán az első kezelés elején az állapotfelmérés megnyugtatott, hogy profi kezek közé kerültem. Nem vagyok a szavak embere, de a masszírozás után rádöbbentem, hogy a gyógymasszázs és a strandokon, a wellness fürdőkben lévő masszírozás között olyan különbség van, mint egy Rolls-Royce és egy Zsiguli között...és Te vagy a Rolls-Royce! 

Aztán persze idővel a kezelések hatására javult az ember komfort érzete és ahogy ilyenkor lenni szokott elkényelmesedett a beteg, fontosabbak lettek kevésbé fontos dolgok az egészségnél és elhanyagoltam a kezelésekre járást...vissza is estem a derékfájásba. De a gerinc nem játékszer, főleg, ha nem egészséges. 

Ekkor döntöttem el, hogy rendszeresen megyek Hozzád masszírozásra. Ráadásul az idegsebész MR vizsgálat után felállított diagnózisa mindenben összecsengett a Te megállapításaiddal.

Amióta havi rendszerességgel kimasszírozod a derekam, hátam, nyakam, azóta fittebb vagyok, a reggeli ébredés után nincsenek elgémberedett testrészek...egyszóval jobb a közérzetem...

Köszönöm!"